Einde Windows 7, begin met iets nieuws en kies compleet gratis voor Linux op dezelfde computer.

Hoi beste lezer,

U hoeft niet een computerfreak of een nerd te zijn om nog jaren van uw computer te genieten nadat Windows 7 gestopt is.
Integendeel, u kunt vandaag genieten van uw computer met een nieuw besturingssysteem dat veilig, snel, stabiel, gratis en bovenal compleet is.

Waarom zou je twijfelen?
Je kan nu kiezen tussen een nieuwe computer aanschaffen met Windows 10 en geld uitgeven voor iets dat niet compleet is en achteraf nog eens Office kopen en installeren en dan nog een antivirus programma kopen en installeren of ineens beginnen met Linux op dezelfde computer zonder risico’s, met Office pakket en compleet gratis.

Het is echt niet moeilijk om over te stappen en wat nog meer is, je kunt het eerst uitproberen zonder te installeren of te kiezen voor Linux.

Het is een compleet pakket!
Je hebt het besturingssysteem, internet browser, Office en je kan meteen starten zonder één Euro uit te geven. Als dat niet fantastisch is!

Linux op je computer zetten.
Dit is helemaal niet moeilijk! Integendeel, bij ons op het forum is er een hele handleiding voorhanden in het Nederlands die u uitlegt van a tot z met illustraties hoe je dat doet. Surf daarvoor naar het forum op https://zorin-os-nederlands-en-andere-distros.be en klik op de rubriek Welkom op dit forum of klik meteen op deze link.